NY
CLINICAL Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment
CLINICAL Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment
CLINICAL Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment
CLINICAL Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment
CLINICAL Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment
https://www.paulaschoice.dk/da/clinical-pro-retinaldehyde-dual-retinoid-treatment/1500-01.html

Clinical Pro Retinaldehyd Dual-Retinoid Behandling

En højpotent retinoid-behanling, som hurtigt udglatter linjer og rynker uden at irritere huden.

585,00 kr.
  • En højpotent retinoid-behanling, som hurtigt udglatter linjer og rynker uden at irritere huden.

  • Er produktet velegnet til min hud? Tag quizzen
  • Hudtype: Alle hudtyper
  • Hudtype: + Alle hudtyper
  • Hudproblemer: Uren hud, Anti-Aging, Kedelig hud
  • Ingredienser: 0,1% Retinaldehyd (Retinal), 0,16% Oleyl Adapalenate (Adapinoid), Ekstrakt af granatæbleskal Se alle
  • Rutine: Behandling
Hudtype:
+ Alle hudtyper
- +
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste
*Rabattilbuddet gælder ikke for dette nye produkt.
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
Prøv 60 dage.
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling

Sådan fungerer det?

  • Bekæmp tegn på aldring uden irritation

  • Fremmer en klar hud

  • Forbedring af tekstur og hyperpigmentering

Behandlingen er den første af sin art, hvor to klinisk dokumenterede retinoider forbedrer synlige tegn på aldring og giver en glat tekstur samt en klar og strålende hud

Da den er formuleret med retinaldehyd (som er en direkte forløber for hudaktiv retinsyre) kræver den et omdannelsestrin mindre i huden sammenlignet med retinol. Formuleringens retinaldehyd er desuden indkapslet i calciumfosfat for at minimere irritation, mens Oleyl Adapalenate afhjælper ujævn hud med et minumum af irritation. Oleyl Adapalenate er et olieopløseligt retinoid, der binder sig direkte til hudens retinsyre-receptorer, hvorfor ingen omdannelse er nødvendig. Granatæbleskal, som er en rig kilde til antioxidanter, hjælper med at fremme en sund kollagenproduktion og lindrer skader, hvilket er med til at give en mere klar hud. En biofermenteret kombination af beroligende gær- og svampeekstrakt forbedrer hudens evne til at tolerere retinoider.

94% siger, at det føles skånsomt mod huden*

*Baseret på et uafhængigt klinisk studie med 35 deltagere efter 3 uger.

100% fik forbedret tekstur og reducerede linjer* 

*Baseret på et uafhængigt klinisk studie med 44 deltagere efter 8 uger. 

Klinisk bevist til at fremme en mere klar hud* 

*Baseret på et uafhængigt klinisk studie med 44 deltagere efter 8 uger. 

WE KNOW SKIN.

Find ud af, om denne formulering fungerer for dig.

Hudpleje fungerer nemlig bedst, når den passer til din hudtype.

Hvilken hudtype har du?

WE KNOW SKIN.

Vask dit ansigt med et mildt renseprodukt, og vent i 15-30 minutter. Vælg, hvad du ser og føler.

Hvilke hudproblemer vil du gerne løse?

WE KNOW SKIN. (Vælg én mulighed).

Ingredienser

Hvad er hovedingredienserne?

0,1% Retinaldehyd (Retinal)

0,1 % Retinaldehyd (Retinal)

En form for retinol (en forløber for retinsyre), som forskningen viser synligt kan reducere fine linjer, rynker og andre tegn på aldring. Kan også bedre fremtoningen af hud med tendens til ure.

0,16% Oleyl Adapalenate (Adapinoid)

0,16 % Oleyl Adapalenate (Adapinoid)

Et syntetisk forstadie til retinoidet adapalen, der bruges til at udglatte hudens struktur, blødgøre linjer og reducere fremtoningen af porer og urenheder.

Ekstrakt af granatæbleskal

Ekstrakt af granatæbleskal

En potent kilde til antioxidanter, der hjælper med at fremme en sund kollagenproduktion og lindre UV-skader og skader fra frie radikaler.

Den komplette ingrediensliste:

Ingredients:
Water (Aqua/Eau), Caprylic/Capric Triglyceride (emollient), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil (antioxidant plant oil/emollient), Dimethicone (emollient/texture enhancer), Polyglyceryl-2 Stearate (emulsifier), Propanediol (humectant), Polyglyceryl-3 Diisostearate (emulsifier/stabiliser), Sodium Stearoyl Glutamate (emulsifier), Retinal (vitamin A/antioxidant), Tocopherol(vitamin E/antioxidant), Tocopheryl Acetate (vitamin E/antioxidant), Saccharomyces Ferment Filtrate (hydration), Albatrellus Confluens (Mushroom) Extract (plant extract/antioxidant), Punica Granatum Pericarp Extract (plant extract/antioxidant), Oleyl Adapalenate (antioxidant/retinoid derivative), Glyceryl Stearate (texture enhancer), Stearyl Alcohol (texture enhancer), Hydroxyapatite (texture enhancer), Butylene Glycol (humectant), Cetyl Glyceryl Ether (emollient), Ricinus Communis (Castor) Seed Oil (emollient plant oil), Sodium Polyacrylate (film-forming agent), Isopropyl Myristate (emollient/texture enhancer), Hydroxyacetophenone (humectant), Caprylhydroxamic Acid (chelating agent), Sodium Phytate (chelating agent/stabilizer), Xanthan Gum (stabilizer), Glycerine (humectant), Hydroxystearic Acid (texture enhancer), 1,2-Hexanediol (preservative), Sorbitan Oleate (emulsifier), Naringin (antioxidant), Citric Acid (pH adjuster), Titanium Dioxide (CI 77891) (occlusive/opacifying agent).

Fremgangsmåde

4. Trin Behandlinger Pro Retinaldehyd Dual-Retinoid Behandling

Sådan bruger du en behandling

Start med 3 gange om ugen, og øg gradvist hyppigheden til hver aften, hvis det tolereres. Påfør 1-2 pump i ansigtet og på halsen, undgå kontakt med øjnene. Blend grundigt ud. Om morgenen skal du altid afslutte med en solbeskyttelse med solfaktor 30 eller højere.
Forholdsregler: Kun til udvortes brug. Undgå øjenkontakt. Ved øjenkontakt, skyl grundigt med vand. Hvis du oplever irritation, skal du reducere hyppigheden eller stoppe brugen. Opbevares utilgængeligt for børn. Ved kombination med AHA- eller BHA-eksfolieringer, skal du holde omhyggeligt øje med, hvordan din hud reagerer. Indeholder vitamin A.

Her ser du din hudplejerutine morgen og aften trin for trin.
1. Trin Renseprodukter
Fugt dit ansigt og påfør en lille mængde med blide, cirkulære bevægelser. Skyl godt. Gentag processen, hvis du har brugt meget makeup, eller brug en ren, våd vaskeklud.
2. Trin Renseprodukter
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen. Skal ikke skylles af.
3. Trin Eksfolieringer
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen inklusive øjenområdet (undgå vippelinjen og øjenlågene). Skal ikke skylles af. Begynd forsigtigt: Anvend produktet hver anden dag, og hold øje med din huds reaktion. Brug det herefter op til to gange om dagen.
4. Trin Behandlinger
Tag en mængde på størrelse med en perle i din hånd, og påfør det en til to gange dagligt i ansigtet, på halsen og i øjenområdet.
5. Trin Fugtighedscremer
Brug en dagcreme som det sidste trin i din hudplejerutine om morgenen. Påføres i rigelige mængder mindst 15 minutter før, du går ud i solen. Som altid er det bedst at påføre igen hver anden time, når huden har været udsat for direkte sollys.
CLINICAL Pro Retinaldehyd Dual-Retinoid Behandling

Reviews

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hvem er CLINICAL Pro Retinaldehyd Dual-Retinoid Behandling udviklet til?

Den oplagte bruger har fremskredne tegn på aldring og solskader som fx fine linjer, rynker, tab af fasthed og farveforandringer. Forstørrede eller tilstoppede porer, ru eller ujævn tekstur og/eller mærker efter udbrud kan også være relevante problemstillinger. Behandlingen kan også bruges til hud med tendens til akne.

Hvordan adskiller CLINICAL Pro Retinaldehyd Dual-Retinoid Behandling sig fra andre retinoidprodukter fra Paula's Choice?

De væsentligste forskelle mellem vores retinoide formuleringer er deres tekstur, nøgleingredienser og målrettede problemområder. CLINICAL Pro Retinaldehyd Dual-Retinoid Behandling er en hurtigt-absorberende, let lotion, der kombinerer retinaldehyd (også kendt som retinal) og oleyladapalenat (kendt som Adapinoid®) for at afhjælpe flere tegn på aldring samt ru, ujævn tekstur og problemer med urenheder/porer. Det anses for at være en professionel, men alligevel skånsom løsning for dig, der ønsker avancerede resultater uden dog at have brug for en recept. Hvis du tidligere har oplevet øget sensitivitet ved brug af CLINICAL 1% Retinol Behandling, kan du overveje at prøve CLINICAL Pro Retinaldehyd Dual-Retinoid Behandling for at se, hvordan din hud reagerer på denne formulering.

Hvorfor er CLINICAL Pro Retinaldehyd Dual-Retinoid Behandling gul, og vil den gøre min hud plettet at se på?

Vitamin A er i sin reneste form lysegul, så den nuance du ser, er et udtryk for den store mængde retinaldehyd, der er brugt i formuleringen. Ved påføring kan du måske se en let gul nuance på huden, men det er kortvarigt. Farven forsvinder så snart, den er absorberet og vil ikke efterlade pletter på huden.

Kan nye brugere af retinioder prøve CLINICAL Pro Retinaldehyd Dual-Retinoid Behandling, eller er den kun for erfarne brugere af retinoider?

For dig, der har problemer med fine linjer, rynker, ru tekstur, urenheder og tilstoppede porer, er CLINICAL Pro Retinaldehyd Dual-Retinoid Behandling et effektivt valg, selv om det måske ikke er det bedste for retinoid-begyndere. På grund af dens styrke skal du starte med at anvende den en eller to gange om ugen og gradvist øge hyppigheden for at undgå irritation. Overvej en test på et lille område for at vurdere din huds sensitivitet.

Er CLINICAL Pro Retinaldehyd Dual-Retinoid Behandling god til sensitiv hud eller hud med tendens til rosacea?

Ja, denne formulering kan være velegnet til sensitiv hud eller hud med tendens til rosacea. Adapinoid® i formuleringen er ikke-irriterende og kan i sig selv være med til synligt at reducere rødme. Derudover har vi tilsat beroligende ingredienser som ekstrakt af granatæbleskal, jojobafrøolie og svampeekstrakt for at hjælpe med at mindske ubehag og/eller irritation. Husk altid at lægge langsomt ud og begrænse den første brug til en eller to gange om ugen og derefter gradvist øge hyppigheden. Test et sted på huden, hvis du har meget sensitiv hud. Vær forsigtig med ikke at bruge for meget, da det kan give tørhed, sensitivitet og udbrud. Du kan også vælge lavere koncentrationer og regelmæssig fugtpleje for at afbøde disse bivirkninger.

Hvad er forskellen på et receptpligtigt retinoid og CLINICAL Pro Retinaldehyd Dual-Retinoid Behandling?

Vores formulering indeholder retinaldehyd, den ingrediens, der kommer tættest på receptpligtig retinsyre, som kan fås uden recept, og som kan være et mindre irriterende alternativ. I modsætning til de fleste receptpligtige retinoider indeholder vores behandling omhyggeligt udvalgte understøttende ingredienser som ekstrakt af granatæbleskal, jojobafrøolie og svampeekstrakt, der hjælper med at berolige, fugte og forsigtigt målrette flere tegn på aldring, samtidig med at de hjælper med at reducere tegn på udbrud.

Kan jeg bruge CLINICAL Pro Retinaldehyd Dual-Retinoid Behandling, mens jeg er gravid eller ammer?

Selvom den systemiske absorption af lokalt påførte retinoider i håndkøb er lav, anbefaler vi, at du undgår receptpligtige retinoider (Renova™, Retin-A™, Differin™, Tazorac™ og generisk tretinoin) og produkter i håndkøb med retinol og dets derivater (retinylretinoat, retinaldehyd, retinyllinoleat, retinylpropionat eller hydroxypinacolonretinoat) på grund af deres relation til receptpligtige retinoider. Overvej at skifte til et anti-aging-produkt, som ikke indeholder retinol eller derivater deraf. Hvis du har yderligere spørgsmål om ingredienser under graviditet, så rådfør dig med din læge og følg hans/hendes anbefalinger og læs vores ekspertartikel for at få mere at vide om hudplejeprodukter, der er sikre at bruge under graviditet.

Kan jeg bruge CLEAR-serien sammen med CLINICAL Pro Retinaldehyd Dual-Retinoid Behandling, og hvordan bruger jeg dem begge?

Du kan bruge behandlingen dagligt efter at have brugt en CLEAR BHA-eksfoliering. Om aftenen kan du bruge CLEAR Oil-Free Natcr som det sidste trin i din rutine, og om dagen kan du afslutte med CLEAR SPF 30. Bemærk: Det er sikkert at bruge retinoider sammen med andre hudplejeingredienser som AHA, BHA, vitamin C og niacinamid, men rådfør dig med din læge, hvis du bruger receptpligtige retinoider.

Hvornår bør man undgå retinoider?

Da retinoider er en ret potent gruppe af hudplejeingredienser, er der visse omstændigheder, hvor du bør undgå at bruge disse ingredienser i din rutine. For eksempel: 1) Hvis du er gravid eller ammer, og din læge anbefaler, at du ikke bruger disse ingredienser. 2) Hvis du har visse medicinske hudsygdomme, og din læge anbefaler, at du ikke bruger disse ingredienser. 3) Hvis din hud er blevet solskoldet, og/eller hvis du har åbne sår eller rifter. 4) Før kosmetisk korrigerende behandlinger med lys eller laser samt i en vis periode før og efter højstyrke-syrepeeling (spørg din behandler til råds).

Kan CLINICAL Pro retinaldehyd Dual-Retinoid Behandling bruges omkring øjnene og/eller læberne?

Ja, du kan lægge denne retinoid i lag med din foretrukne øjencreme. Påfør den omkring øjenhulen, men undgå øjenlåget. Pas på ikke at lægge den for tæt på vippekanten. Du kan også bruge den til at behandle linjer omkring munden, men undgå direkte kontakt med læberne. Personer, som er overfølsomme over for retinoider, bør tilpasse brugen af dem.

Fuldend din rutine

Forskning

Advances in Therapy, October 2022, pages 5,351-5,375
Polymers, May 2021, pages 1-22
Pharmaceuticals, August 2020, pages 1-22
International Journal of Cosmetic Science, April 2019, pages 240-256
Journal of Drugs in Dermatology, March 2019, pages 255-260
American Journal of Clinical Dermatology, January 2019, pages 345-365
Journal of Cosmetic Dermatology, September 2021, pages 2,874–2,879; and June 2018, pages 471-476
Clinical Interventions in Aging, December 2006, pages 327-348
Journal of Ethnopharmacology, October 2005, pages 311-317
Free Radical Biology and Medicine, June 1996, pages 761-769

Produktet er i restordre

CLINICAL Pro Retinaldehyde Dual-Retinoid Treatment

CLINICAL Pro Retinaldehyd Dual-Retinoid Behandling

Full size
585,00 kr.
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).